Waarom MB Contracts

Waarom MB Contracts

U wilt:
een document dat de afspraken met uw wederpartij (een klant, leverancier, collega-bedrijf etc.) correct en duidelijk weergeeft, zodat zo min mogelijk
U verwacht:
geen poespas, geen fancy kantoor met alle overhead kosten van dien, geen fraaie wetenschappelijke uiteenzettingen zonder enig inzicht in waar het allemaal om draait: het product dat u levert en de klant die het afneemt. Wel: interesse in datzelfde product, dat als uitgangspunt genomen dient te worden en een luisterend oor voor de mensen binnen uw bedrijf die direct of indirect hierbij betrokken zijn.

U krijgt:
een document dat alle gemaakte afspraken correct en helder weergeeft, rekening houdende met wet en commerciƫle belangen. Zijn de gemaakt afspraken zelf nog niet helder of niet uit onderhandeld, dan kan ik u hier ook bij van dienst zijn. Het commerciƫle belang van uw bedrijf wordt steeds meegewogen in het geven van het juridisch advies. Volume, toon en striktheid van een document worden steeds in overleg met u bepaald, zodat het document dat door mij aan u wordt afgeleverd niet alleen maar juridisch juist is, maar ook zijn doel niet voorbij gaat. En is de oplossing die u wenst in verband met wetgeving simpelweg niet mogelijk, of is het inzetten van een specialist op uw gebied vereist, dan vertel ik u dat ook.

Comments are closed.